Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Jag heter Victor, är 24 år, bor i Träslövsläge och söker en personlig assistent som kan arbeta hos mig. För ca 12 år sedan fick jag en allvarlig sjukdom som medfört flera funktionsnedsättningar. Innan dess var jag fullt frisk och älskade att utöva fotboll, innebandy, hockey, skidor och vattensporter mm samt hänga med mina vänner. Därför behöver jag din hjälp för att kunna få så roligt som möjligt i mitt liv, då jag vill umgås med mina vänner och utföra olika aktiviteter, tex gå på fotboll- och ishockeymatcher, krogen och fester, fika på stan, vara på stranden, gå ut med hunden, spela Fifa etc. Hos mig är det nästan alltid 2 assistenter som jobbar samtidigt som tillhör ett gott gäng grabbar som hjälper mig i vardagen. Arbetstiden är såväl dagtid, kväll, helg och någon natt (i hemmet med familjen).

Kvalifikationer

Som personlig assistent är det viktigt att Du är glad, positiv, social, flexibel, initiativrik och kan fungera socialt med mina vänner. Du har en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor samt körkort. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du är idrottsintresserad, gärna med stort fotbollsintresse. Du som söker skall vara kille mellan 19-32 år.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-27

Referensnummer: Varbergs Omsorg 61/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Löpande rekrytering. Tjänsten kan kombineras med tex studier om du önskar en lägre sysselsättningsgrad.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Denny Kaljanac, Enhetschef

Telefon: 070-2467514


Damir Hadrovic, Enhetschef

Telefon: 073-4027350


Maja Curcic, Enhetschef

Telefon: 076-6335870


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter