Sök

Barnskötare, Lindbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs förskola ligger cirka 9 km nordost från Varbergs centrum och är belägen med Lindbergs skola som närmsta granne och med naturen inpå knuten. Vår förskola har 5 avdelningar fördelat i två byggnader och med en stor gemensam gård som är indelad i mindre områden som möjliggör bra verksamhet utomhus. Varje avdelning har barn i åldrarna 1 - 5 år och vi är i dagsläget drygt 90 barn och 19 pedagoger.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag på fyra personer och arbeta på en avdelning med barn 1-5 år. Din främsta arbetsuppgift är att vara resurs för ett barn i behov av särskilt stöd men även finnas med i det övriga arbetet på avdelningen. De dagar du ska arbeta är fredagar och varannan måndag. Möjlighet till utökning av tjänsten samt förlängning finns.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. En utbildning inom vård eller som barnskötare prioriteras men stor vikt läggs vi personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-22

Referensnummer: A1060175


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 30% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Helene Jönsson, Rektor

Telefon: 070-14 92 431


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter