Sök

Torgvärd/Sommarvärd


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Som Torgvärd/Sommarvärd arbetar du på hamn- och gatuförvaltningen och ingår i ett team på avdelningen Offentliga rummet. Teamet ansvarar för att möjliggöra en bredd av upplevelser och aktiviteter på gator, torg, parker och naturområden. Varberg har under sommarperioden en blomstrande torgverksamhet och många evenemang på våra offentliga platser, bad och naturområden.


Arbetsuppgifter

Som Torgvärd/Sommarvärd kommer du att ha ett arbete som är varierat och där du medverkar till en väl fungerande och levande torghandel och attraktiv stadskärna. Du är en viktig länk i kommunikationen mellan torghandlare, kommunen, evenemangsarrangörer och inte minst allmänheten. Som torgvärd finns du på plats på torget när handeln pågår under onsdagar och lördagar. Där fördelar du platser, tar betalt och för statistik över de torghandlare som säljer på torget. Du har ett tydligt kundperspektiv, är klar i din kommunikation och lägger stor vikt vid bemötandet. Du lyssnar på olika perspektiv och fattar beslut utifrån en helhetsbedömning. Som sommarvärd kan arbetsuppgifterna variera. När ett evenemang arrangeras på offentlig plats, till exempel ett torg eller en park, kommer du att ha en viktig roll som kontaktperson till arrangören. Du besiktigar marken före och efter evenemanget och du informerar och ger råd om hur marken används så skonsamt som möjligt. Du ser också till att regler följs för andra former av upplåtelse av offentlig plats, till exempel affischering, skyltar och varuställ. I arbetet ingår även att arbeta med viss administration. Arbetstiden är schemalagd tisdag till lördag. Arbetstiden torgdag (onsdag och lördag) är kl. 06:00 14:30 (med vissa undantag). Övriga arbetsdagar kl. 08:00 17:00.

Kvalifikationer

Som person är du självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och har ett gott bemötande och värdskap. Du har ett öga för vad som behöver göras och har vilja och förmåga att lösa de problem som situationen kräver. Det är ett varierande arbete där du vistas ute, står och går mycket men även jobbar med en del administration, varför datavana är ett krav. Körkort B är önskvärt.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-26

Referensnummer: A925160


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Cecilia Frederiksen, Avdelningschef Offentliga rummet

Telefon: tel. 073-387 53 23


Britt-Marie Svensson, Handläggare

Telefon: 073-305 19 59


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via Varberg Direkt Tel: 0340-88 000


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter