varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Trädgårdstekniker med arbetsledarroll


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningens uppdrag är att förvalta Varberg kommuns fastigheter så att kapitalvärdet på både kort och lång sikt består samt att kommunens förvaltningar kan bedriva sina verksamheter i ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen strävar efter en nöjd kund och detta ska synas i allt avdelningen utför. Kunden i fokus!


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med arbetsledning av Serviceförvaltningens grönyteskötsel områden på tex skolor, förskolor och serviceboenden. Du skall: • Ha ett kundfokus med högklassig service • Kunna kommunicera med tydlighet internt och externt • Utveckla avdelningen genom att nå uppsatta mål • Representera avdelningen, förvaltningen och kommunen på ett professionellt sätt. • Ha ett trevligt bemötande • Granska och kontera fakturor I rollen ingår ansvar för: Att arbetsleda arbeten inom grönytedrift och underhåll såsom ogräsbekämpning, gräsklippning, häckklippning, föryngringsbeskärning, plantering, vattning, städning, motorsågs- och röjningsarbeten och mindre reparationer av lekmaterial, mm Avtalsansvarig på området grönyteskötsel och vinterväghållning. Beställningar/avrop inom avtalsområdet. Kommunicera med verksamheter och kunder Inkomma med förbättringsförslag Tillsammans med förvaltare deltaga som sakkunnig i projekt eller utemiljöarbeten. Uppföljning och säkerställande av arbetsuppgifter enligt skötselplan i fastighetssystemet. Leda och fördela dagliga arbetsuppgifter Aktivt delta i utvecklingen av organisationen och arbetsrutiner för att förbättra, förenkla och effektivisera processer och rutiner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har ett genuint intresse och kunskap för trädgård och grönyteskötsel. Du skall också ha ett genuint intresse i att leda människor och tycka om att jobba med service till kunder. Du får gärna vara en person som hittar nya och kreativa lösningar. Vi ser att du har relevant utbildning samt några års erfarenhet inom grönyteskötsel och trädgårdsarbeten. Meriterande är om du har: • Jobbat som arbetsledare tidigare • Utbildningar inom grönyteskötselområdet • Certifikat, tex motorsåg, trädbeskärning mm • Erfarenhet av fastighetssystemet Incit • God datorvana Tjänsten kräver körkort B


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-08-16

Referensnummer: A827892


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Heltid100% Dagtid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.


Upplysningar

Sofia Blanksvärd, Enhetschef

Telefon: 0340-699135


Patrik Karlsson, Arbetsledare drift och underhåll

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Rikard Gunnarsson Tel: 070 607 67 74


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter