Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi är ett gott team sjuksköterskor inom hemsjukvården, som värnar om att ha så högt i tak att vi skapar förutsättningar för gemensamt lärande i vardagen. När vi rör oss mot mer avancerad hälso- och sjukvård i hemmet är det samtidigt viktigt att grunden fortfarande är att skapa förutsättningar för det goda mötet. Där är viktiga delar lyhördhet och engagemang, parallellt med ansvarstagande och förmåga att prioritera.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del i vårt sjukskötersketeam med ansvar för hemsjukvården i ordinärt boende i centrum. Majoriteten av patienterna är äldre, men vi möter patienter inom alla åldrar, med varierande behov. Du behöver kunna arbeta självständigt och samarbeta bra med kollegor i teamet och med andra aktörer, såsom: läkare, legitimerade arbetsterapeuter respektive fysioterapeuter, ansvariga enhetschefer och baspersonal utifrån patienternas behov. Vi tänker oss att du som söker har flera års erfarenhet, gärna ifrån kommunal hälso- och sjukvård och är trygg i din yrkesroll. I uppdraget ingår att vara patientansvarig sjuksköterska för patienter inom hemsjukvården. Det betyder att du är den som, i hög grad, står för kontinuiteten och samordnandet av patientens insatser. Du behöver därför vara duktig på att planera, genomföra, följa upp och utvärdera sjuksköterskeinsatserna. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete inom vård och omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävsÖnskvärt att du har flera års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att du som medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du vill veta mer om hur det är att jobba i teamet där vi utvecklas tillsammans så slå gärna en signal till Annica Bergvad, sjuksköterska i teamet: 0701- 454912


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-16

Referensnummer: A9334000 - Sjuksköterska - hemsjukvård


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Annica Bergvad, Leg sjuksköterska

Mobiltelefon: 0701-454912


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter