varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Bygglovshandläggare- vikariat


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet och engagemang i arkitektur och byggfrågor. Hos oss kommer du att arbeta med att besluta om bygglov, följa upp det tekniska genomförandet och handlägga förhandsbesked. I arbetsuppgifterna ingår också att lämna råd och information till våra kunder om byggfrågor. Du ser fördelarna med att samarbeta med andra, att arbeta tillsammans med kollegor inom förvaltningen och över förvaltningsgränserna. Du har i ditt arbete nära kontakt med allmänheten, konsulter, byggnadsentreprenörer, andra myndigheter och kollegor inom kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning som byggnadsingenjör, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal verksamhet eller projektering inom byggområdet samt har god kännedom om plan- och bygglagen och miljöbalken. Du förväntas vara kreativ, noggrann, serviceinriktad, ha förmåga att prioritera och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning bland våra anställda. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och livserfarenheter till tjänsten. Körkort B är ett krav. Erfarenhet krävs.


Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under ett år. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Referensnummer: A955365


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enlig överenskommelse.


Upplysningar

Daniel Holdenmark, Bygglovschef

Telefon: 0340-880 00


Fackliga kontaktpersoner

Maria Johansson Tel: 0340-885 36


Dag Gunnarsson Tel: 0340-88176


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter