Sök

Undersköterskor till Skansgatans korttidsboende.


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Att arbeta på ett korttidsboende innebär att tillgodose kundens basala omvårdnadsbehov utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och att arbeta med delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. På korttidsboendet befinner sig kunder/patienter under en begränsad tid vilket ger ett högre in och utflöde. God datavana krävs då uppdraget innebär att arbeta med kommunens olika datasystem. Vi arbetar hälsofrämjande, där vi främjar hälsa genom att stärka det friska, stödja självständighet, skapa förutsättningar för trygghet och förebygga ohälsa samt möjliggöra inflytande och delaktighet. Detta är ÖG-tjänster (ökad grundbemanning) vilket innebär att du kommer att arbeta på andra enheter än där du blir anställd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att stå inför nya utmaningar och har en förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du har god datavana.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-23

Referensnummer: Varbergs Omsorg 54/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar. Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader.

Tillträdesdatum: 2022-09-26

Tillträde: Snarast vid överenskommelse. Löpande rekrytering.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Anna-Karin Gustavsson, Enhetschef

Telefon: +4634088835

Mobiltelefon: +46733835722


Michael Englund, Enhetschef

Telefon: +46340699142

Mobiltelefon: +46709487239


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter