Sök

Lärare grundskolans senare år, Trönninge skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trönninge skola är en F-9 skola med 715 elever. Vår skola ligger vackert beläget i utkanten av Trönninge i anslutning till friidrotts och gymnastikanläggningen Tresteget.


Arbetsuppgifter

Arbete i skolans flexenhet med tillhörande arbetsuppgifter. Arbete och stöd till enskilda elever eller elever i mindre grupp. Tätt samarbete med undervisande lärare. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag tillsammans med övrig personal inom flexenheten och de undervisande lärarna.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad förskollärare eller lärare med lång och bred erfarenhet av arbete inom flexenhet och arbete med elever inom NPF-området. Vi ser gärna att du har utbildning inom samtalsmatta, Kat-Kit (Kognitiv, Affektiv, träning) samt utbildning inom AST. Meriterande är också kunskap av mindfulness och yoga. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nuvarande innehavare av tjänst erhåller sökt tjänst. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-26

Referensnummer: A1176918


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-01-09

Tillträde: Snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Fredrik Donaldsson, Rektor

Telefon: 0705-31 79 70


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter