Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker personliga assistenter.


Arbetsuppgifter

Personliga assistenter sökes till en kille på 29 år. Du ska bistå kunden i dennes vardag med det som personen själv inte klarar av. Handledning och stöttning sker dagligen. Kunden har EP-anfall och har du tidigare erfarenhet av epilepsi så är det meriterande. Vi söker killar mellan 18-40 år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller arbete med epilepsi är det meriterande. B-körkort krävs. Säkerställa samt bidra till att han har ett aktiv liv som föredras. Din arbetsmiljö är kundens hem, vilket innebär att du ges stort förtroende och visar hänsyn till kundens integritet. Du kommer bland annat att arbeta med att stärka individens inflytande och trygghet i sin egen vardag. Arbetstiderna är majoritet mån-lör, men vid aktivitet eller annan viktig händelse så kan sovande jour förekomma.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande med vård och omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är också meriterande med diplom från vård och omsorgsutbildning. Du bör ha en lugn och trygg personlighet samt god samarbetsförmåga och en positiv människosyn. Vi söker en person som är flexibel, lyhörd med ett gott bemötande. Eftersom det främst innefattar att man arbetar själv så är det viktigt att man vågar ta egna initiativ. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt krävande och därför är det viktigt att förstå yrkesrollen av att arbeta som personlig assistent.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-06-27

Referensnummer: Varbergs Omsorg 41/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Damir Hadrovic, Enhetschef

Telefon: 073-402 73 50


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter