varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Cellolärare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater, bad- och simanläggningar samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen. På Kulturskolan Varberg får ca 1000 barn o unga undervisning varje vecka.


Arbetsuppgifter

På Kulturskolan Varberg undervisar du barn och unga i åldrarna 5 - 20 år. Du undervisar enskilt, i grupp och i Kulturskolans stråkensembler.

Kvalifikationer

Musikhögskoleutbildad


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-30

Referensnummer: A984856


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträdesdatum: 2021-01-07

Tillträde: Snarast möjligt

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Annika Werdelin, Enhetschef Kulturskolan

Telefon: 070-828 41 86


Fackliga kontaktpersoner

Christian Kullberg Tel: 076-789 14 48


Viktoria Jonsson


Eva Törnqvist Nyman


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter