Sök

Undersköterskor till Skansgatans korttidsboende.


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi söker två Undersköterskor till Skansgatans korttidsboende. Skansgatans korttidsboende är en del av hälso- och sjukvårdsavdelningen. På korttidsboendet befinner sig kunder/patienter under en begränsad period, ofta med ett stort rehabiliterings- och hälso- och sjukvårdsbehov. Att arbeta på korttidsboendet innebär att arbeta tillsammans med flera olika yrkeskategorier så som arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor. Alla yrkeskategorier skapar ett team runt kunden/patienten där alla bidrar med sin kompetens.


Arbetsuppgifter

Att arbeta på ett korttidsboende innebär att tillgodose kundens basala omvårdnadsbehov utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och att arbeta med delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. På korttidsboendet befinner sig kunder/patienter under en begränsad tid vilket ger ett högre in och utflöde. God datavana krävs då uppdraget innebär att arbeta med kommunen olika datasystem. Vi arbetar hälsofrämjande, där vi främjar hälsa genom att stärka det friska, stödja självständighet, skapa förutsättningar för trygghet och förebygga ohälsa samt möjliggöra inflytande och delaktighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du ska ha god datavana.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-03

Referensnummer: HSA 4/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträdesdatum: 2022-08-29

Tillträde: Löpande rekrytering Vid alla tills vidare anställningar kan provanställning komma bli i 6 månader.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Anna-Karin Gustafsson, Enhetschef

Telefon: 073-383 57 22


Michael Englund, Enhetschef

Telefon: 070-948 72 39


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter