varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Samhällsutvecklingskontoret söker en vikarierande handläggare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Samhällsutvecklingskontoret är en del av kommunstyrelsens förvaltning och består av avdelningarna Fastighet, Utvecklingsprojekt, Samhällsplanering samt Mark- och exploatering. Vi ansvarar för fastighetsinvesteringar och lokalförsörjning samt driver de större utvecklingsprojekten i kommunens såsom Varbergstunneln och Västerport. Vidare ansvarar vi för den översiktliga planeringen och den strategiska inriktningen i vår samhällsplanering. Vi ansvarar också för det kommunala markinnehavet med markförvärv och försäljningar och för genomförandet av exploateringar. Tjänsten är placerad på avdelningen för mark- och exploatering.


Arbetsuppgifter

I tjänsten utgör du ett stöd till ledningen och de olika avdelningarna inom Samhällsutvecklingskontoret. Du utför administration kopplat till hela kontoret, bland annat fördelning av ärenden från vår kundtjänst Varberg direkt, posthantering och mindre uppdateringar av vår hemsida. Du är kontorets arkivredogörare och registeransvarig. Du kommer också att vara ett ledningsstöd till samhällsutvecklingsdirektören, exempelvis vid framtagande och uppföljning av verksamhetsplan. Du arrangerar och för anteckningar vid utvalda möten. Du ansvarar för eller bidrar i det övergripande utvecklingsarbetet för kontoret, såsom arbete med rutiner och processutveckling. Vid utrymme hanterar du specifika uppdrag där avdelningarna har behov av extra stöd.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och serviceinriktad. Du bör ha ett gott självledarskap och förmåga att identifiera och prioritera arbetsuppgifter. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom en samhällsbyggande förvaltning eller bolag, alternativt att du har erfarenheter från att delta i ledningsfunktion i det privata näringslivet. Vi önskar också att du har kunskap om och erfarenhet av ekonomi, diarieföring och hantering av allmänna handlingar. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vikariatets längd 1 år, from juni 2021 till och med juni 2022. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-13

Referensnummer: A1034778


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde från och med juni 2021

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Josefin Selander, Samhällsutvecklingsdirektör


Amanda Svensson, Handläggare

Telefon: 0721516126


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter