Sök

Lärare grundskolans senare år, Hagaskolan i Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en flerspråkig F-9 skola med fritidshem i centrala Varberg med ca 420 elever. Vi driver aktivt utvecklingsarbete med fokus på lärares ledarskap, differentiering, inkludering och att göra undervisningen begriplig och hanterbar. Vi har relativt små elevgrupper och ett stort samarbete inom arbetslagen och mellan skola och fritidshem. Tillsammans med personal och elever fortsätter vi att utveckla vår skola till en skola som varje elev längtar till och blir det självklara valet för alla elever i vårt upptagningsområde och som även attraherar elever utanför detta


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i No i årskurs 7 och 8 Vi ser gärna att du som söker till oss är utvecklingsintresserad, redo att tänka extra på språk och kunskapsutvecklande arbetssätt, har kunskap och erfarenhet av NPF problematik och strävar efter att göra undervisningen begriplig.

Kvalifikationer

Du är legitimerad no lärare för årskurserna 7-9, har stor kärlek till dina elever och gör din undervisning hanterbar, meningsfull och begriplig för alla elever. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-28

Referensnummer: A1257593


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: snarast

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Susanne Bertelsen, Rektor

Telefon: 0766325697


Örjan Johansson, Bitr. rektor

Telefon: 073-20 28 186


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter