Sök

Badmästare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater, bad- och simanläggningar samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara stimulerande och utvecklande i en trevlig och öppen miljö där du möter många människor. Arbetet består av simundervisning för barn, badbevakning och övriga bad- och sim aktiviteter. Du kommer även att ge service till våra kunder i anläggningens reception och café. Arbetet innefattar även lokalvård, administrativt arbete samt att hålla gruppträningspass för våra besökare. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

För att vara behörig för tjänsten krävs utbildning som badmästare och simlärare enligt Svenska Livräddnings Sällskapets riktlinjer, alternativt annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har god vattenvana och kan livrädda på djupt vatten (dyka 3,8 m), du trivs med arbete både på land och i vatten. Du får gärna ha utbildning i hjärt-lungräddning med defibrillering och har du erfarenhet av gruppträning på land alternativt i vatten ser vi det som positivt. Erfarenhet från liknande arbete på såväl badanläggning som träningsanläggning är meriterande. Vi ser dessutom gärna att du har arbetat med barn och har en personlighet som passar för det. Vi söker en person med ordningssinne, ett starkt kundfokus, ansvarskänsla samt ett gott bemötande mot såväl kunder som arbetskamrater. Du brinner för friskvårdsfrågor och som person är du positiv med en förmåga att motivera och entusiasmera andra. Du tycker om att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt när det krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV


Övrigt

Rekrytering kan komma att ske löpande. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-30

Referensnummer: A912343


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDeltid 75 %

Tillträde: Januari 2020


Upplysningar

Olof Johansson, Enhetchef, badanläggningar

Telefon: 070-532 90 10


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter