Sök

Stödassistenter Lantmannavägen / Storgatan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker stödassistenter/undersköterskor till LSS boende på Lantmannavägen som ligger i Himle ca 1 mil söder om Varberg och Storgatan som ligger i Träslövsläge 5 kilometer söder om Varberg. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt, helg och sovande jour.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt och praktiskt stöd i den dagliga livsföringen, omvårdnad, läkemedelshantering efter delegering och social dokumentation. Du ska i samarbete med den enskilde och/eller dennes nätverk upprätta, driva och följa upp genomförandeplanens mål och förverkliga största möjliga kvalitet och delaktighet i vardagen. Svara för den enskildes omvårdnad och tillsammans med den enskilde träna självständighet. Det är viktigt att kunna skapa, bibehålla och utveckla en god kontakt med anhöriga, skola, sjukvård och andra myndigheter för den enskilde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Gärna erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du ska ha god kunskap i tydliggörande pedagogik och i lågaffektivt bemötande. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter och förutsättningar för den boende i dess vardagliga liv. Du skall vara en god och tydlig kommunikatör i samspel med den boende och ha ett gott bemötande. Du skall besitta en god förmåga att se helhet och sammanhang och samtidigt kunna ta hänsyn till enskilda personer behov. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ser arbetsgivaren som meriterande. Körkorts krävs. Du bör ha god svenska i tal och skrift.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-13

Referensnummer: Varbergs Omsorg 37/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Enligt Överenskommelse. Löpande rekrytering så platserna kan tillsättas innan slutdatum. Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma bli i sex månader.

Antal tjänster: 3


Upplysningar

Katarina Ageros, Enhetschef

Telefon: +46733240388

Mobiltelefon: +46733240388


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter