Sök

2 Stödassistenter


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker 2 stödassistent till mötesplatsen för målgrupp inom LSS, arbetet där innebär att du skapar aktiviteter med meningsfullt innehåll. Du kommer också att arbeta som avlösare i hemmet och med ledsagning. Arbetet innebär att du är med barn/ ungdomar i hemmet medan föräldrarna gör något annat. Vid ledsagningsuppdrag är du med på aktiviteter. (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan tänka dig att arbeta på mötesplatsen inom LSS samt avlösare i hemmet och ledsagningsuppdrag, för att stötta barn och ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med att stödja och motivera den enskilde kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård och omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård och omsorgscollege. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter och förutsättningar för vardagliga liv. Grundläggande är dock att du är en positiv person med intresse för att hjälpa barn och ungdomar med olika stöd och omvårdnadsbehov. Personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är viktigt för oss samt att du är kreativ och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du skall besitta en god förmåga att se helhet och sammanhang och samtidigt kunna ta hänsyn till enskilda personers behov. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter ser arbetsgivaren som meriterande. Körkort erfordras För att få anställningen måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Erfarenhet krävs. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tillträde snarast.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-22

Referensnummer: Varbergs Omsorg 34/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Maritha Emanuelsson, Enhetschef

Telefon: 070-1495850


Fackliga kontaktpersoner

kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter