Sök

Sjuksköterska dag Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsenheten är ansvarig för den kommunala hemsjukvården och hos oss arbetar ca 120 medarbetare med blandade professioner såsom sjuksköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeuter mfl. Verksamheten är fördelad på team som utgår från flera områden i kommunen. I Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje individ. Våra mål är att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende. Vi erbjuder en bra introduktion med mentorskap utifrån behov. Vi som grupp har ett öppet klimat, en kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet, men du lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-15

Referensnummer: A847770


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: • Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: • Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Jesper Sjölund, Enhetschef Hälsosjukvårdsenheten

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter