Sök

Teamledare lokalvård till Kost & Städ


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Teamledarens uppdrag Som teamledare för lokalvård är du förebild för hela teamet och verkar som arbetsgivarens representant i det dagliga arbetet. Teamledaren ansvarar för sitt område norr/söder i tät dialog med Enhetschefer. Föreslå och dokumentera förbättrings- och effektiviseringsmöjligheter inom områdena. Drift och ledning Arbeta för att standardisera lokalvården inom kommunen och säkerställa att rätt kvalitet levereras. Leda och delta i lokalvårdens styrgrupp. Besöka kollegorna på objekten, ge stöd och coacha. Se ekonomiska konsekvenser av vårt agerande. Initiera och driva förändring mot uppsatta mål. Kvalitetskontroller, planera och genomföra 2 ggr/år per objekt. Medverka på kundmöten och följa upp eventuella synpunkter. Planering av periodiska insatser samt stötta vid genomförandet. Följa upp och introducera nya kollegor. Hålla maskinlistan uppdaterad samt ombesörja felanmälningar. Säkerställa att material, maskiner och redskap används och sköts på rätt sätt. Medverka i semesterplaneringen.

Kvalifikationer

Planerings- och organisationsförmåga Erfarenhet av ledarskap inom lokalvård. Serviceerfarenhet med social kompetens med kunden i fokus. Ansvarstagande och handlingskraftig Behärska svenska i tal och skrift Datorvana SRY/Pryl eller likvärdig utbildning B-körkort Utbildning och utveckling Samordna utbildningsinsatser såsom Pryl, maskinträffar och övriga utbildningsbehov. Utveckla introduktionsprogram inom lokalvården. Uppdatera verksamhetshandboken gällande nya metoder och rutiner för varje städområde. Utveckla nya rutiner och arbetsmetoder, omvärldsbevakning.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-12-13

Referensnummer: A1259399


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2024-01-01

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ingrid Kunzel, Enhetschef

Mobiltelefon: 0702697182


Kristian Helgesson, Avdelningschef Kost o städ

Telefon: 070-946 71 85


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter