varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Lärare grundskolans senare år, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan är belägen i Tvååker och är en av kommunens största F-9 skola. Här samsas elever från Tvååker, Spannarp och Sibbarp. Bosgårdsskolan vill ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar för lärande och verktyg för livskunskap. Bosgårdsskolan arbetar för att varje barn ska kunna lämna skolan med "rak rygg" och gott självförtroende.


Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik och NO/Teknik, årskurs 7-9. Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Som lärare i matematik och NO/Tk brinner du för att undervisa eleverna mot uppsatta mål enligt gällande kurs- och läroplan. Din undervisning är strukturerad, du följer upp och analyserar din undervisning och elevernas resultat. I din yrkesroll ansvarar du för att skapa en trygg, inkluderande och stimulerande miljö. Du skapar studiero och engagerar våra elever till att uppnå goda kunskapsresultat. Du genomför undervisningen utifrån elevernas förutsättningar och behov och du har ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du kommer att ingå i arbetslaget för årskurs 7-9 och vara en av fem mentorer i en av våra sjuor.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörig för undervisning i årskurs 7-9 i matematik, NO och teknik. Du vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet. Du har ett starkt intresse för att våra elever ska utvecklas i sin kunskapsutveckling och sitt lärande. Egenskaper som är meriterande är samarbetsförmåga, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och helhetstänkande samt kunskaper inom programmering. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet och god förmåga att planera, anpassa och följa upp arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vid god kommunikationsförmåga. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-25

Referensnummer: A986922


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträde: Snarast.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Birgitta Therén, Rektor

Telefon: 072-233 36 21

Mobiltelefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter