varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Skolsköterska, Lindbergs skola och Trönninge skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs skola och Trönninge skola är F till 9-skolor med tillhörande fritidshem. Du hittar oss nordost om Varbergs centrum.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet. Tjänsten är fördelad mellan Lindbergs skola årskurs F till 9 och Trönninge skola för elever i årskurs 4 till 6. Dina huvudsakliga uppgifter utgår från skolsköterskans basprogram och årshjul samt att stödja pedagogerna i deras arbete, främjande och förebyggande elevhälsa, stödja i det åtgärdande arbetet i kontakt med pedagoger elevhälsateam, elever och föräldrar. Du ingår i skolans elevhälsateam och arbetar nära skolans rektorer, specialpedagoger, kurator, skolpsykolog och syv. En inkluderande elevsyn ska prägla ditt arbete och förhållningssätt. Du stöder skolans personal, tar till vara på deras engagemang och har mod att utmana för utveckling.

Kvalifikationer

Utbildad skolsköterska. Erfarenhet av arbete i skola för-, grund-, sär- och gymnasieskola är meriterande. Arbetet ställer krav på en hög social kompetens, god förmåga att samarbeta och god förmåga till självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer planeras till fredagen den 27 mars. Ange löneanspråk. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-27

Referensnummer: A936271


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Carola Bengtsson, Rektor

Telefon: 0705-88 82 96


Fackliga kontaktpersoner

Gunilla Wingbro-Carlsson Tel: 0723-52 95 43


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter