Sök

Förskollärare, Prästakullens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Nu söker vi en nytänkande, driven förskollärare gärna med intressen av lärmiljöer. Prästakullens förskola ligger alldeles bakom Sjukhuset i Varberg. Som Pedagog på Prästakullens förskola är du närvarande och medutforskande. Barns inflytande i sin egen verksamhet är viktig för oss, men också ett tillåtande och prövande klimat. Barnens intressen och nyfikenhet är alltid i fokus för undervisningen på förskolan.


Arbetsuppgifter

I ditt arbete är du med och bidrar och driver så att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn men också för hela barngruppen, Prästakullen ska vara trygg och lärorik förskola för alla barn. Dokumentation och utvärdering av det pedagogiska arbetet är för dig en självklar del och du har ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling. Vi har kvalitetsavlösare som löser av er en gång / vecka när ni har kvalitetstid och vid sjukdom, möten eller annan frånvaro.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskola. För att trivas i rollen som förskollärare hos oss ser vi gärna att du; -Du är flexibel och ser möjligheter med den föränderliga verksamhet vi jobbar i. -Har ett professionellt sätt att möta barn, föräldrar och kollegor. -Driver och utvecklar verksamheten i enlighet med aktuell forskning och med vetenskaplig grund. -Är en god relationsskapare som ser samarbete som en framgångsfaktor. Det är meriterande om du har intressen och kunskap kring att skapa pedagogiska lärmiljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-18

Referensnummer: A1081437


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Linda Westlund, Rektor

Telefon: 070-54 88 971


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter