varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Ringvägens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ringvägens förskola ligger centralt belägen Veddige samhälle, men närhet till natur och skog. Förskolans läge gör att man har goda möjligheter att utnyttja alla fina rum som naturen ger. Ringvägens förskola är en liten förskola där vi arbetar med barnen indelade i tre olika grupper. På Blåbäret går de allra yngsta barnen och på Hallonet och Smultronet är de lite äldre barnen.


Arbetsuppgifter

Nu söker vi en barnskötare till Ringvägens förskola som kommer att vara en del på Blåbäret men även i de andra grupperna. En del i tjänsten är arbete som kvalitetsavlösare, vilket innebär att täcka upp när den ordinarie personalen har planeringstid. Vi som arbetar på Ringvägens förskola värderar ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi har ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi arbetar med barnen i mindre grupper varje förmiddag, för att barnen ska få bättre förutsättningar till utveckling och lärande och för att vi tror att våra möjligheter att differentiera undervisningen blir bättre då. Det är viktigt att du som arbetar hos oss har ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor - det är något vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns nära barnen i verksamten för att utmana, stötta och inspirera dem, och det är viktigt för oss att även du jobbar på liknande vis.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra till ett gott förhållningssätt - alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Möjlighet till förlängning. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-06

Referensnummer: A1024362


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-09

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 072-961 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter