Sök

Barnskötare, Skeppets förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Skeppets förskola ligger i Tångaberg, ca 10 km norr om Varberg. Förskolan ligger mitt i samhället med närhet till naturen. Förskolan består av två avdelningar. Den aktuella tjänsten är för närvarande placerad på avdelning Livbojen, 1-3 års avdelning. På avdelningen arbetar pedagogerna i par och delar barnen i mindre grupper delar av dagen.


Arbetsuppgifter

Du är en erfaren barnskötare som kan arbeta både enskilt och tillsammans med kollegor utifrån förskolans uppdrag.. Du kan genomföra och har erfarenhet av undervisning i förskolan. Tillsammans med kollegor planerar och följer du systematiskt upp ert arbete. Du kommunicerar och dokumenterar på god svenska. Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är en viktig del i arbetet. Du har kompetens och erfarenhet av alternativ kommunikation så som bildstöd och TAKK. Du har erfarenhet av arbete med barn med olika funktonsvariationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-25

Referensnummer: A1082235


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-02-14

Tillträde: eller snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter