Sök

Administratör


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, totalt finns 140 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi bli fler. Vill du växa med oss? Samhällsbyggandet i Varberg står inför mycket spännande och omfattande utmaningar. Vi hoppas att Du är intresserad av att bidra med din erfarenhet och kompetens! Hamn- och gatuförvaltningen har en central roll i både de stora samhällsbyggnadsprojekten och i löpande grön-, trafik- och infrastrukturfrågor. På vår förvaltning är det högt i tak och vi är stolta över vår trivsamma arbetsplats. I både stort och smått arbetar vi efter kommunens övergripande vision att Varberg vara Västkustens kreativa mittpunkt. Vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med kompetenta och intresserade kollegor, näringsliv och boende i ett växande och trevligt Varberg. Som en av våra administratörer på förvaltningen blir du en mycket viktig del i vårt gemensamma arbete med att ta Varberg in i framtiden. Välkommen till oss Henrik Petzäll, förvaltningschef


Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga administratörer på förvaltningen kommer du att arbeta med i huvudsak nedanstående arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av administrativa arbetsuppgifter. Inom vår ekonomiadministration gäller det exempelvis fakturahantering och tidsredovisning. I personaladministrationen kan det till exempel vara anställningsbevis och schemaläggning. Arbetet innebär även hantering av vårt diarie- och ärendesystem samt vår posthantering. Du bistår även medarbetarna i arbetet med att säkerställa att vi har en korrekt och rättssäker ärendehantering till nytta för medarbetare, medborgare, näringsliv och besökande. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med strukturen för hur vi lagrar digitalt material samt framtagande av olika typer av mallar och rutiner vilket förutsätter digitala kunskaper och nyfikenhet kring användandet av digitala verktyg. Hantering av olika beställningar, bokningar och inköp ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en skicklig administratör med en passande utbildning eller lämplig erfarenhet från arbete inom verksamhetsområdet. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och goda digitala kunskaper. Vi tror att du är analytisk, noggrann, lösningsorienterad och självständig i ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med olika parter. Förvaltningarna anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-08

Referensnummer: A917079


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid rekryteringen kommer urvalsprocessen ske fortlöpande, från och med att den första ansökan inkommer.


Upplysningar

Henrik Petzäll, Förvaltningschef

Telefon: 070-881 81 45


Carl Åkerlund, HR-konsult

Telefon: 076-6308211


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via Varberg Direkt Tel: 0340-88 000


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter