Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Spannarps förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna på Spannarps förskola ingår bl.a; -Servicetänk med kunder och personal i fokus -Beredning av frukost -Salladberedning -Förbereda mellanmål. -Egenkontroll för kök -Servering och disk -Städning av kök och avdelningar -Hantera och köra städmaskiner -Inköp via e-handel (Proceedo

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana Semestertjänst B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-09

Referensnummer: A1072062


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 81,5 %

Tillträdesdatum: 2022-01-17

Tillträde: Eller enligt överenskommelse Arbetstid från 05:30

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ulf Blom, Enhetschef


Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter