Sök

Sjuksköterska, natt


Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsenheten är ansvarig för den kommunala hemsjukvården och hos oss arbetar ca 120 medarbetare med blandade professioner såsom sjuksköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeuter m.fl. Verksamheten är fördelad på team som utgår från flera områden i kommunen. Natt teamet utgår från centrala Varberg och arbetar över hela kommunen. I Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje individ. Våra mål är att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet då tjänsten innebär en del ensamarbete, men du är även lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana samt körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-01

Referensnummer: A841676


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning

Arbetstid: HeltidHeltid, önskad sysselsättning

Tillträde: eller enl överenskommelse


Upplysningar

Ulf Martinsson, Enhetschef

Telefon: 0702611008


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter