Sök

Förskollärare, Söderlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du bli en av oss på Söderlyckan? Sök och kom in i vår gemenskap! Söderlyckans förskola är belägen vid Sörse och med Påskbergsskogen precis utanför grinden, så möjligheten för skogsbesök är stor! Förskolan består av tre avdelningar, varje avdelning har två pedagogpar med varsin tillhörande barngrupp som ansvarar och bedriver undervisning i under förmiddagarna, eftermiddagarna organiserar vi oss i andra mindre gruppkonstellationer på avdelningen.


Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du tillsammans med parkollega bedriva utbildning utifrån Lpfö-18 i en mindre åldershomogen barngrupp i ett projekterande arbetssätt. Du ska tillsammans med parkollega planera, genomföra, reflektera och dokumentera utbildningen så att progression säkerställs i undervisningen och reflektionstid finns därför varje vecka. Du som medarbetare ska tillsammans med kollegor vara aktiv och skapa dynamiska och kvalitativa lärmiljöer. Lärmiljön är lika viktig inomhus som utomhus, vi ska arbeta för att dessa kompletterar varandra i utforskandet och undervisningen.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare för undervisning i förskola. Du som söker tjänsten ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, är lyhörd, flexibel och påvisar en vilja att driva förskolans utbildning framåt och nära barnen. Meriterande kunskaper/erfarenheter är arbete med digitala verktyg, estetiska lärprocesser inom tex. skapande, musik, rörelse och drama samt kunskap inom alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-03

Referensnummer: A1177213


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-01-09

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Christin Råström, Rektor

Telefon: +46730778286


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter