Sök

Förste kock till Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nu söker vi förste kock till Peder skrivares skolas tillagningskök. Här lagar vi ca 2500 portioner mat till gymnasium, skolor och förskolor i Varberg.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur - Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a: - Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i områdets mottagningskök - Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov samt stötta förskolorna i området - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för förskolorna i området - Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för förskolorna i området - Egenkontroll - Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för förskolornas mottagningskök i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter - Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicy, riktlinjer, mål och andra styrande dokument - Är områdets kontaktperson, delta i nätverk ,föräldramöten etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint mat intresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunderna i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost - Du bör ha mångårig erfarenhet - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - HACCP-utbildning - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. Vi använder oss av TimeCare Planering.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-12-05

Referensnummer: A1254945


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2024-01-02

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Semestertjänst

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Malin Götesson, Enhetschef

Telefon: 0340-697115


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter