Sök

Arbetsterapeut Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision att vara Västkustens kreativa mittpunkt. Visionens verksamhetsidé är att vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom äldreomsorg, LSS och hemsjukvård. Som arbetsterapeut arbetar du med bedömningar av aktivitet och funktion, hjälpmedelsutprovning och intygsskrivning. Du instruerar och handleder omvårdnadspersonal. Vi erbjuder en bra introduktion med mentorskap utifrån behov. Vi som grupp har ett öppet klimat, en kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. Körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-30

Referensnummer: A912098


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.


Upplysningar

Ulf Martinsson, Enhetschef

Telefon: 0702611008


Fackliga kontaktpersoner

Lina Bergman Tel: 0701-488069


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter