Sök

Arbetsterapeut


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du med rehabilitering inom den kommunala hälso-och sjukvården i Socialförvaltningen. Här finns ett härligt gäng arbetsterapeuter som sitter utspridda på fem platser i kommunen, i team med fysioterapeuter och sjuksköterskor. Vi erbjuder dig som ny medarbetare introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Gruppen som du kommer att bli del av har ett öppet klimat för lärande och utveckling, god kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans. Målet är att ge individen så goda förutsättningar som möjligt för delaktighet och ett aktivt och självständigt liv. Arbetsterapeutens arbetsuppgifter handlar om bedömning och möjliggörande åtgärder som miljöanpassning, träning eller utprovning av hjälpmedel. Du arbetar nära fysioterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och vårdplaneringsteam för att tillsammans ge Varbergsbon god vård och omsorg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet som arbetsterapeut är önskvärt.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-04

Referensnummer: A1157526


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Fackliga kontaktpersoner

Malin Algotsson Tel: 0701488352


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter