Sök

Vikariepool, Lärare grundskolans tidigare år, Ankarskolan och Spannarpskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ankarskolan och Spannarps skola bildar nu ett nytt upptagningsområde i sydvästra delen av Varbergs kommun. I området ingår tre skolenheter F-3 Ankarskolan, F-3 Spannarps skola samt 4-9 Ankarskolan. På Ankarskolan går omkring 550 elever och på Spannarps skola går omkring 40 elever. Skolorna har erfarna, behöriga lärare som är engagerande i sitt arbete och brinner för att tillsammans utveckla verksamheten och samarbeta kring elevernas lärande. Att alla elever får möjlighet att utveckla sin självkänsla, finna sin inre motivation och lära sig ansvarstagande för det egna lärandet och sina egna handlingar. Alla elever erbjuds en likvärdig utbildning med god kvalitet i en stimulerande och trygg miljö.


Arbetsuppgifter

Anställningen innebär arbete i en lokal personalpool på de två skolorna och du kommer vara ersättare vid ordinarie personals frånvaro. Tjänsten innebär varierande arbetstider utifrån behov och arbete fem dagar per vecka. Vår verksamhet är öppen måndag till fredag mellan kl. 6.15 och 17.15 (Spannarps skola) och 7.30-18.00 (Ankarskolan).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare eller fritidspedagog. Vi ser att du har ett relationellt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har ett starkt engagemang och har lätt för att skapa goda relationer. I din kommunikation är du lyhörd och tydlig. Du är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta och vill göra skillnad och bidra till elevernas lärande under hela skoldagen. Bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

1-2 tjänster. Anställning enligt HÖK, bilaga D i AB (personalpoolsavtal). Inställelsetid till arbetet är 45 minuter. Du behöver ha tillgång till bil. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-31

Referensnummer: A1137043


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50-80% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-08-18

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Johanna Rydell, Rektor

Telefon: 0723-58 68 34


Charlotta Hannerfors, Rektor

Telefon: 0733-90 56 38


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter