Sök

Barnskötare, Trädlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trädlyckans förskola är en treavdelningsförskola som ligger centralt belägen nära både stad och skog. I vårt team har vi just nu extra fokus på undervisningsbegreppet, språket genom SKUA, tillgängliga lärmiljöer, bemötande och kommunikation samt NPF. Förskolan arbetar med TAKK och bildstöd i den dagliga undervisningen så det är meriterande. Erfarenhet av NPF är ett plus. Trädlyckan är en förskola som vill bedriva utveckling så det är viktigt att du vill förändra utbildningen framåt. Ett stort mått av flexibilitet är ett krav.


Arbetsuppgifter

Utföra alla de uppgifter som ingår i yrkesrollen för en barnskötare. Vara med och utveckla utbildningen efter läroplanens och kommunens uppsatta mål. Ha ett positivt, nyfiket och inspirerande förhållningssätt gentemot barn och kollegor. Grunda sina tankar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet samt visa upp en professionell yrkesroll. Bedriva ett systematiskt utvecklingsarbete som dokumenteras i Unikum. Erfarenhet krävs. Tjänsten kan komma att förlängas.

Kvalifikationer

Gymmnasieutbildning med barnskötarexamen, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-05

Referensnummer: A1178130


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-12-12

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Linda Sjöwall, Rektor

Telefon: 0703-77 45 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter