varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Elevassistent, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell och flerspråkig F-9 skola med ca 440 elever i centrala Varberg.


Arbetsuppgifter

Vi söker elevassistent till en elev med CP-skada och synnedsättning (CVI) i kommande årskurs 5. Vi söker dig som har tålamod, kreativt tänkande och som är snabb på att se lösningar. Du har en vana och intresse av att arbeta med tekniska hjälpmedel t.ex. iPad. Tunga lyft kan ingå, hjälpmedel finns. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara eleven behjälplig under hela skoldagen. Du ingår i lärararbetslaget för årskurs 5 och samarbetar med skolans elevhälsoteam samt andra instanser som synpedagog, habiliteringen och sjukgymnast.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens, barn och fritidsprogrammet, alternativt utbildad undersköterska eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har en erfarenhet av att arbeta som elevassistent. Har du erfarenhet av barn med funktionshinder, CP-skada eller synnedsättning är detta meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi ser gärna manliga sökande. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-12

Referensnummer: A1026149


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Susanne Bertelsen, rektor

Telefon: 076-6325697


Harriet Bojestig, Specialpedagog

Telefon: 076-6235770


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter