Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Vi söker dig som känner att du vill till ett litet team med goda kollegor och högt i tak! Arbetet innebär att du får använda din kompetens som sjuksköterska, både på bredd och djup. Du bör ha flera års erfarenhet som sjuksköterska, vara trygg in din yrkesroll men också ha en strävan att utveckla din kompetens.


Arbetsuppgifter

Ett arbete är inlett för att utveckla verksamheten och uppdatera den utifrån målgruppens behov. Vi söker vi dig som vill vara en del av den utvecklingen och vårt kompetenta sjukskötersketeam inom korttidsverksamheten. Majoriteten av patienterna kommer till enheten efter de bedömts utskrivningsklara inom slutenvården men inte klarar att gå direkt hem. Målgruppen har ofta omfattande behov av hälso- och sjukvård. Du behöver kunna arbeta självständigt men också samarbeta bra med kollegor i teamet och med andra aktörer. Nära samarbete med läkarmedverkan är en viktig del i att säkerställa patientsäkerheten för målgruppen. I uppdraget ingår att vara patientansvarig sjuksköterska, den som, i hög grad, står för kontinuiteten och samordnandet av patientens insatser. Du behöver därför vara duktig på att planera, genomföra, följa upp och utvärdera sjuksköterskeinsatserna. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre. Kompetens, inriktning - äldre är önskvärt. Vidareutbildning som distriktsjuksköterska är meriterande. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävsDet är önskvärt att du har flera års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-23

Referensnummer: A933906


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Annelie Heljevik, Leg sjuksköterska

Mobiltelefon: 070-6364951


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter