Sök

Lärare grundskolans senare år, Almers skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Almers skola är en grundskola årskurs 4-9 med tillhörande grundsärskola årskurs 6-9. Här går ca 320 elever. Skolan är belägen i sydvästra delen av Varbergs centrum, vackert omringad av naturområden. Här finns två arbetslag i grundskolan, 4-6 respektive 7-9. De träffas regelbundet, både i sina stora arbetslag, men också i årskurslagen. Skolledningen består av rektor och biträdande rektor tillsammans med en ledningsresurs. Elevhälsan arbetar tätt tillsammans med undervisande pedagoger och här finns specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i matematik och engelska i årskurs 4-9. I nuläget gäller undervisningen matematik och engelska i en klass i årskurs 9, matematik i en klass i årskurs 8 samt engelska i årskurs 5. I uppdraget ingår kontaktlärarskap/mentorskap i årskurs 9.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa matematik och engelska i årskurs 4-9. Erfarenhet är meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer och rekrytering kan komma att ske under annonseringstiden. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-24

Referensnummer: A933172


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en omfattning om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Sebastian Rundberg, Biträdande rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter