Sök

Undersköterska för ständig helgtjänstgöring


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Vi söker dig som vill jobba ständig helg hos oss i socialförvaltningen. Du får möjlighet att arbeta 30 timmar per vecka och ändå få en heltidslön. Det innebär att arbetstiden huvudsakligen är förlagd dag och kväll mellan fredag och måndag.


Arbetsuppgifter

Du kan söka arbete inom hemtjänst, särskilt boende, funktionsstöd eller socialpsykiatri. Arbetet innebär att stötta i de aktiviteter som omsorgstagarna behöver hjälp med i vardagen, för att få möjligheten att fortsätta leva ett meningsfullt och aktivt liv. Arbetsuppgifterna innefattar även omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du kommer att ingå i ett team med nära kollegor och samarbeta med exempelvis sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du blir en viktig del av vår arbetsgrupp och den goda gemenskap vi har och du kommer delta på arbetsplatsens arbetsplatsträffar. Hos oss ser vi gärna att du bidrar med nytänkande och arbetsglädje och du har även möjlighet att få ansvara för ett eller flera ansvarsområden som du brinner för och vill utveckla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser ett gott bemötande som en självklarhet, som är flexibel och som ser vikten av samarbete i teamet. Du har examen från omvårdnadsprogrammet (eller motsvarande) eller är under utbildning till sjuksköterska. Du har godkänt betyg i svenska 1 (A) eller svenska som andraspråk) eller motsvarande äldre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att det är meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom vårdrelaterade verksamheter. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Till vissa hemtjänstgrupper och LSS bostäder är B-körkort ett krav. Kommer du att jobba mot våra barnverksamheter så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret innan anställningsavtal skrivs på.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-04-03

Referensnummer: 4/24


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering

Antal tjänster: 20


Upplysningar

Rekrytering SOC,

Telefon: 0702204434


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter