varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som känner att du kan bidra med kompetens och engagemang och vill vara en del i vårt redan starka Resursteam. Resursteamet är vårt eget bemanningsteam, som stärker upp övriga team vid frånvaro. Du blir en del i möta patienternas behov av sjuksköterskeinsatser, inom kommunal hälso- och sjukvård. Det kan betyda insatser hos patienter i särskilt boende, korttidsboende, LSS-boende eller hemsjukvård. Du behöver kunna arbeta självständigt men också samarbeta bra med de olika teamen, utifrån patienternas behov. Vi tänker oss att du som söker har flera års erfarenhet, gärna ifrån kommunal hälso- och sjukvård, är trygg i din yrkesroll och gillar att den ena dagen inte är den andra lik. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande, omväxlande arbete inom vård och omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävsÖnskvärt att du har flera års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Om du vill höra med någon i teamet vad som är så bra med att jobba just i detta team, kan du slå en signal till Anna Lindén: 0731-515914


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-03-19

Referensnummer: A933890


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter