varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Barnskötare, Ramstorp och Vidhöge förskolor


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ramstorp och Vidhöge Förskolor ligger centralt i Veddige. Vidhöge förskola har nya lokaler, en utmanande förskolegård och nära till bl.a. bibliotek, naturen och diverse utflyktsmål. Vidhöge förskola har plats till 120 härliga barn och vi har organiserat oss i 3 hemvister med plats till 40 barn varje hemvist. Varje hemvist är sedan uppdelad i olika avdelningar. Ramstorps förskola ligger i i en lantlig miljö med närhet till skogen och biblioteket. Förskolan har två avdelningar, Pyret för barn 1-3 år och Polarn för barn 3-6 år. På förskolan finns en härlig gård som inbjuder till skapande och konstruktiv lek. Här finns det bl.a. vattenlek, pulkabacke, motorikbana, brädor, däck och redskap som kan användas till grovmotorisk lek och aktivitet.


Arbetsuppgifter

Tjänsterna kan komma att innefatta dels fasta tider på avdelning samt arbete som kvalitetsavlösare och pool. Att arbeta som Kvalitetsavlösare innebär att man täcker upp avdelningarna när ordinarie personal har kvalitetstid och planerar. Att vara pool innebär att man täcker upp när det saknas personal. Det innebär att man behöver vara flexibel och vara beredd på att bygga relationer med stora och små människor på olika avdelningar.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa dig efter de olika gruppernas förutsättningar.Du ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, du ska vara genuint närvarande med barnen och vara lyhörd för det de förmedlar. Vi söker utbildade barnskötare som vill vara med oss på våra förskolor och ge barnen de bästa förutsättningarna för att utvecklas till glada, trygga och starka individer. Är du en av dem? Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Referensnummer: A951292


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 60-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde:


Upplysningar

Rosemarie Lönnqvist Petersson, Rektor

Telefon: 0701-48 83 06


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter