Sök

Barnskötare, Åskloster förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Åskloster förskola ligger mitt i natursköna Åskloster samhälle, ca 13 km norr om Varberg, som erbjuder goda pendlingsmöjligheter med bil och buss. Åskloster förskola har tre avdelningar, Möjligheten för de yngsta barnen samt Tryggheten och Nyfikenheten för de äldre. På Åskloster förskola finns en varierad och kreativ gård. Gården har många härliga lekredskap för alla åldrar och grönytor som inspirerar till rörelse och lek. Inomhus erbjuds barnen nya och ljusa rum med olika pedagogiska inriktningar som anpassas efter barnens behov och önskemål, samt härliga kreativa rum för skapande. Personalen arbetar ständigt med att utveckla lärmiljöerna så att de utmanar och berikar barnen i deras utveckling. Förskolan har barnens bästa i fokus den ska vara trygg, rolig, utvecklande och ge alla barn möjlighet till att utveckla en tro på sin egen förmåga, alla ska lyckas!


Arbetsuppgifter

I rollen som barnskötare kommer du att arbeta med att komplettera och i vissa fall avlasta förskollärarna med alla förekommande arbetsuppgifter. Du förväntas att aktivt bidra och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och kommer att arbeta tillsammans med förskollärare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande. Du ska kunna ge varje barn utrymme att lära sig utifrån sina unika egenskaper och möta varje barn, föräldrar och arbetskamrater i samspel, trygghet och glädje.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-06

Referensnummer: A1159013


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 70-90% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-10-10

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Lena Dahl, Rektor

Telefon: 072-38 69 027


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter