varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som känner att du kan bidra med kompetens och engagemang och vill kunna göra en viktig samhällsinsats. Du blir en del i möta patienternas behov av sjuksköterskeinsatser, inom kommunal hälso- och sjukvård. Det kan betyda insatser hos patienter i särskilt boende, korttidsboende, LSS-boende eller hemsjukvård. Du behöver kunna arbeta självständigt och vara trygg i din yrkesroll. Aktuellt redan nu är att vi behöver förstärka med anledning av pågående vaccinationsinsatser. Det kan handla om att vara en del av själva vaccinationsinsatserna eller att stötta upp i ordinarie verksamhet. Vi söker också vikarier inför sommaren och ser gärna att du kommer in redan nu och får introduktion och blir bekant med vår verksamhet. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande, omväxlande arbete inom vård och omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha några års erfarenhet. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävsÖnskvärt om du har några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Referensnummer: A933889


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Timavlönad

Beskrivning av omfattning: Utifrån verksamhetens aktuella behov och din tillgänglighet.

Tillträdesdatum: 2021-03-01

Tillträde: Vi rekryterar löpande, välkommen in med din ansökan!

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 10


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter