varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Lokalvårdare Östergården/Idrottshallen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär Lokalvård på Östergården städ och på Varbergs Idrottshall. Anställningen är på Serviceförvaltningen inom Kost och Städ avdelningen och du ansvarar för lokalvård och visst underhåll utav de allmänna ytorna på fastigheten. Det av stor vikt att du har servicetänk med kunden i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bl.a; Lokalvård Hantera och köra städmaskiner Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo) Egenkontroll

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du bör ha erfarenhet som lokalvårdare och tycka om att arbeta på olika arbetsplatser. Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. Du bör ha vana från lokalvård i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-24

Referensnummer: A986265


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2020-12-07

Tillträde: eller enl överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre•1 år med eventuell förlängning

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Karl Stenman, Kundansvarig/Enhetschef

Telefon: 0733430314


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter