varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Ekonomibiträde / Lokalvårdare till Furubergsskolans fokus lokalvård


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du vara med och skapa ett nytt arbetslag på Furubergsskolan inom Kost och städ? Då är detta rätt annons för dig. Nu finns möjligheten att tillsammans med 3 andra kollegor ta sikte på framtiden och bygga ett fantastiskt lagarbete och leverans utav skolans måltider och lokalvård på Furubergsskolan!


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna inom Kost och städ på Furubergsskolan ingår bl.a; -Servicetänk med kunder och personal i fokus - Lokalvård utav skolans samtliga utrymmen har stor vikt i denna tjänst - Planera periodiskt underhåll av golvvård -Servering och disk i skolans restaurang -Inköp via e-handel (Proceedo)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Du är en lagspelare som sätter laget före jaget och tycker om att leverera lokalvård av hög kvalité. Du trivs även i skolans restaurang kring eleverna och är van vid servering och disk under och efter måltiderna. PRYL eller SRY utbildning inom lokalvård Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-11-29

Referensnummer: A986539


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 75 %

Tillträdesdatum: 2021-01-11

Tillträde: eller enl överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef kost och städ

Mobiltelefon: +46706697183


Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter