Sök

Cellolärare vikarie


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater, bad- och simanläggningar samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen.


Arbetsuppgifter

Undervisa barn och unga i ämnet cello både i grupp och enskilt. Tillsammans med andra stråklärare ansvara för stråkensemeble.

Kvalifikationer

Musikhögskoleutbildning eller motsvarande. Vi är även intresserade av dig som har cello som biinstrument.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Utdrag ur polisens belastningsregister krävs.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-02

Referensnummer: A866420


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid40%

Tillträde:


Upplysningar

Annika Werdelin, Enhetschef Kulturskolan

Telefon: 070-828 41 86


Fackliga kontaktpersoner

Anette Wallin Tel: 0705206659, 0767891448


Christian Kullberg Tel: 076-789 14 48


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter