Sök

Barnskötare, Frode förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Frode är en tvåavdelningsförskola som ligger nära till både skog och stad. Förskolan bedriver undervisning utomhus stora delar av dagen.


Arbetsuppgifter

Ingå i ett arbetslag och delta i dagens alla olika moment och uppgifter som ingår i en barnskötares arbetsbeskrivning. Vara en aktiv del i det systematiska kvalitetsarbetet och utifrån läroplanen och våra övergripande mål bedriva undervisning med barnens bästa för ögonen. Viktigt att vara positiv och flexibel i mötet både med barn och vuxna. Erfarenhet av TAKK är meriterande.

Kvalifikationer

Gymmnasieutbildning med barnskötarexamen, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Referensnummer: A1138740


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-08-05

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Linda Sjöwall, Rektor

Telefon: 0703-77 45 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter