Sök

Timavlönade vikarier till vård och omsorg i Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker timvikarier till vård och omsorg i Varbergs kommun


Arbetsuppgifter

Du som har stort hjärta skulle passa att arbeta hos oss. Vi har massa saker som vi behöver hjälp med. Du har möjlighet att arbete inom någon av följande verksamheter: -Hemtjänst -Särskilt boende -Personlig Assistant -Psykiatri -Funktionshindrade -Ledsagare/Avlösare -Boendestödjare -Trygghetsteamet Arbetsuppgifterna i trygghetsteamet är främst att utföra hemtjänst nattetid men också att åka på akuta larm till våra kunder med trygghetslarm. I övriga verksamheter är arbetstiderna förlagda till dag, kväll, natt och även jourarbete.

Kvalifikationer

Som timvikarie kan du arbeta som vårdbiträde, undersköterska, stödassistent, avlösare/ledsagare, boendestödjare eller personlig assistent. Vilka krav ställer vi på våra vikarier? • Du är över 18 år, men är du född 2004 och läser Vård och Omsorg får du jobba innan du fyllt 18 år. • Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunder, anhöriga och dina arbetskamrater. • Du kan skriftligt dokumentera det som krävs i verksamheten. • Du kan arbeta med både manliga och kvinnliga arbetskamrater och kunder. • Krav på körkort i många av hemtjänstgrupperna och i vissa personliga assistansärenden. Meriterande • Det är meriterande om du har erfarenhet från eller utbildning inom vårdyrket. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, som att du har en god människosyn, är lyhörd, empatisk ansvarsfull och flexibel. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. För att bli vikarie hos oss tror vi också att du är en: • En självständig och ansvarsfull person som bidrar till en värdefull dag för våra kunder. Som vikarie har du en viktig roll! • En ersättare för ordinarie personal som förväntas kunna utföra de arbetsuppgifter som ingår. Har en vilja att lära nytt. • En engagerad person som visar intresse för jobbet och vågar ställa frågor när det behövs. Har en positiv inställning. • En person som är professionell och trevlig i sitt bemötande och har en god kommunikativ förmåga. • En flexibel person som ska kunna ta sig till flera olika arbetsplatser i kommunen. Arbetstider, arbetsplatser och uppgifter kan snabbt förändras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-30

Referensnummer: Timavlönad vikarie vård och omsorg


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Antal tjänster: 20


Upplysningar

Robert Thornander, Enhetschef

Telefon: 070-636 49 28


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter