Sök

Rektor, Team Norr


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

I Varbergs kommun är Förskole- och grundskoleförvaltningen organiserat i sex team. Vi söker en rektor som ska ingå i team Norr och ansvara för Stråvalla och Limabacka förskolor. Som rektor i förskolan har du verksamhetsansvar där du regelbundet följer upp verksamhetens utveckling mot uppsatta mål. Genom enhetens kvalitetsarbete driver du utveckling av det pedagogiska arbetet. I din roll som ledare är det viktigt att du är medveten om ditt ledarskap och dess påverkan på verksamhetens måluppfyllelse och barnens utveckling. Du har en klar bild över rektorsuppdraget och är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument. Du har en hög ambitionsnivå och strävar hela tiden efter att det som är bra ska bli bättre. Du organiserar verksamheten så att resurser och förutsättningar nyttjas på ett effektivt och flexibelt sätt. Förmåner Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har erfarenhet av verksamhets-, personal- och ekonomiarbete. Du är trygg i ditt ledarskap och är ett stöd för dina medarbetare samtidigt som du vågar utmana dem till utveckling. Du är målmedveten och van vid att arbeta med kvalitet och ha utveckling i fokus. Du är en person som har god samarbetsförmåga och i kommunikation med personal, barn och vårdnadshavare kan ta tillvara engagemang och nya idéer samt skapa en känsla av delaktighet. Arbetet ställer krav på självständighet i beslut och ansvar i det dagliga arbetet. Du delar förskolans värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektivet är naturliga delar. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis, bevis från rektorsutbildning och relevant lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal samt att erforderliga beslut fattas. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-24

Referensnummer: A1059716


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Agneta Svenberg, Verksamhetschef förskola

Telefon: 0722-33 83 43


Fackliga kontaktpersoner

Skolledarna, Lärarförbundet Tel: 0702-168 80 54


Andreas Gustafsson, Sveriges skolledarförbund Tel: 0721-68 80 54


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter