Sök

Barnskötare, Trönningebjärsvägens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trönningebjärsvägens förskola ligger i vackra Trönninge med härlig natur på gångavstånd. Förskolan består av 4 hemvister som är uppdelade i avdelningar. Här finns ett välkomnande klimat och en stor omtanke om varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där glädje, kollegialitet lärande och ett positivt förhållningssätt och barnsyn står i centrum. Barnens lust, nyfikenhet, kreativitet och tankar driver verksamheten framåt och får den att ständigt utvecklas.


Arbetsuppgifter

I rollen som barnskötare kommer du att arbeta som extra pedagog i våra mindre barngrupper. Du förväntas att aktivt bidra och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling med barnens bästa för ögonen. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och kommer att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande.

Kvalifikationer

För att barnen ska känna sig trygga är det viktigt för oss att du som barnskötare är lugn, stabil och kan agera kontrollerat i stressande situationer. Då du ingår i ett arbetslag ser vi det som självklart att du arbetar bra tillsammans med andra och är lyhörd för andras förslag och åsikter. Barnen ska känna glädje, lust och nyfikenhet inför att lära och det är därför viktigt att du är flexibel och kreativ för att kunna anpassa dig efter situationen och barnens intressen. Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-21

Referensnummer: A933051


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 85% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast


Upplysningar

Malin Berndtsson, Rektor förskola

Telefon: 0721-51 61 39


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter