varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Fritidspedagog, Kung Karl skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kung Karl skola ligger naturskönt i Kungsäter och är en F-6 skola med 90 elever. Vi har den lilla enhetens fördelar med korta beslutsvägar och stor närhet till våra elever. Så devisen "alla barn är allas barn" stämmer mycket väl in på oss. Bland personalen har vi en låg personalomsättning och en stor sammanhållning och samsyn gällande vår verksamhets utveckling. Skolan är öppen 6.00-18.00 och ni som jobbar på fritids börjar jobba 8.00 eller senare för att sköta er huvuduppgift på vårt fritidshem.


Arbetsuppgifter

Varbergs kommunala skolor har gemensamma mål, strategier och processer för att skapa skola för alla och stärka motivation för lärande. Tillsammans bidrar vi till att uppfylla skolans och fritidshemmets uppdrag genom långsiktiga utvecklings- och förbättringsarbeten med fokus på undervisning, kunskap och lärande. Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevens utveckling och visa betydelsen av en meningsfull fritid. Fritidshemmets arbete ska planeras, genomföras och utvärderas så att alla elever ständigt utmanas och inspireras till nya upptäckter, utveckling och lärande. I undervisningen ska varje elev erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande. Du kommer att jobba med två andra kollegor för att skapa världens bästa fritids. För hos oss finns alla möjligheter med naturen runt om oss och en stor vana för utomhuspedagogik samt ett stort driv för att ständigt förbättra våra insatser för elevernas bästa. För att trivas hos oss behöver du ha ett stort driv, att se alla elever, en rejäl vilja att jobba ihop med dina kollegor och en stor portion optimism och önskan att jobba utanför skolbyggnaden.

Kvalifikationer

Utbildning för jobbet som fritidspedagog (fritidspedagog eller lärare i fritidshem). Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-08

Referensnummer: A1227468


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-08-07

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Björn Söderqvist Ceder, Rektor

Telefon: 0722-33 77 03


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter