Sök

Säsongsarbetande parkarbetare med inriktning mot gräsklippning


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Varberg växer och därmed också vårt uppdrag. Vi söker därför dig som är pigg, glad, prestigelös som vill jobba som säsongsanställd inom park- och gatuarbete med gräsklippning som huvudinriktning. . Har du erfarenhet av grönytedrift och trivs på en åkgräsklippare och tror att det här jobbet skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag! Avdelning drift är en avdelning på Hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med Hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och flygplats. Vi ca 47 heltidsanställda på avdelningen.


Arbetsuppgifter

Under säsong i huvudsak gräsklippning med åkgräsklippare och tillhörande putsning med trimmer. Under övriga delar av säsongen utföra alla förekommande arbeten inom grönytedrift- och underhåll såsom ogräsbekämpning, plantering, vattning, städning, motorsåg- och röjsågsarbete, gatuunderhåll, reparationer av lekmaterial mm i parker, grönytor, gator, lekplatser, skolor och förskolor inom Varbergs kommun. I tjänsten kan det ingå maskinkörning såväl med små maskiner som med stora traktorer.

Kvalifikationer

Du har trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett intresse för maskinkörning, maskin vana och god växtkunskap. Krav för tjänsten • B körkort • God fysik Meriterande för tjänsten är om du har god växtkunskap, körkort för röjsåg, motorsåg. Då vi arbetar i trafikmiljö är även utbildningen Arbete på väg meriterande. Du ser det som självklart att ha ett bra bemötande både mot dina kollegor och mot allmänheten. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Du är bra på att ta egna initiativ samt har lätt för att arbeta i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-02-05

Referensnummer: A1190763


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2023-04-03

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Per-Anders Olsson, Enhetschef

Telefon: 076-607 74 73


Mattias Nyman, Enhetschef

Telefon: 070-828 42 18


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter