Sök

Lärare grundskolans senare år, Håstensskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Håstensskolan är en skola för årskurs 6-9. Skolan ligger i Varbergs tätort och på ett område där det är nära till kommunens stora idrottsanläggningar och en nybyggd fritidsgård. Till hösten är vi 400 elever på skolan. Skolan arbetar med en hög tillit till sin undervisande personal och med en elevsyn där alla bidrar till de bästa förutsättningar för lärande. Kollegialitet med ett konstruktivt fokus är en förutsättning för att passa in i vår lärarkår. Eleverna på Håstensskolan ska ges en kunskapsutveckling utifrån sina olika förutsättningar. Eleverna på Håstensskolan ska äga kompetens, glädje och framtidstro. Alla elever ska känna att de lyckas på Håstensskolan och har en positiv kunskapsutveckling. Elever på Håstensskolan ska mötas av pedagoger som kollaborativt utifrån forskning om elevernas lärande jobbar vetenskapligt för att utveckla undervisningen genom bland annat variationsteoretisk forskning och arbetssätt.


Arbetsuppgifter

Lärare i Svenska och SvA (svenska som andraspråk) årskurs 6-9.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Svenska och SvA för grundskolans senare år. Legitimation i ytterligare ämnen är meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-21

Referensnummer: A1058267


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Andreas Gustafsson, Rektor

Telefon: 072-16 88 054


Örjan Johansson, Rektor

Telefon: 073-20 28 186


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter